Vendéglátás

 

A családunk több évtizedes borászati mun­kássága mellett több, mint 20 éve aktív ré­szese és alakítója a villányi borturizmusnak, vendéglátásnak. Panziónk 1996-ban nyitotta meg kapuit, mely egyaránt felüdülést nyújt csa­ládok, magánszemélyek, valamint a borkultúra rajongói számára. A fejlődő borturizmusnak köszönhetően folyamatos bővítésbe és fejlesztésbe kezdtünk. Ennek köszönhetően mára 22 szobával, 48 fé­rőhellyel, szivarteremmel, mediterrán terasszal és wellness részleggel vár­juk kedves vendégeinket. A szobák tágasak, be­rendezésükben pedig követik az eddig megszokott egyszerű és kényelmes stílust. Vendégházunk 4 szobával, 9 főnek biztosít szálláslehetőséget.

Awellness részlegünk gondoskodik a pihentető kikapcsolódásról, élmény medence, szaunák, gőzkabin, pezsgőfürdő, valamint egy jégkút, biztosítja a kellemes pihenést. Ezek a szolgáltatások a szál­lóvendégeink számára térítésmentesen vehetők igénybe. Szakképzett masszőrünk különleges kényeztető kezelésekkel várja a pihenni vágyókat.

A mediterrán teraszon egy frissítő Bock Rosé mellett belekóstolhatnak Villány medi­terrán hangulatába. A szobák többsége pótágyazható, igény szerint gyermekágyat is biztosítunk. Állatbarát vendé­geink felár ellenében házi kedvenceiket is magukkal hozhatják. Családi vállalkozás lévén gondolunk a kisgyermekes látogatókra is, hiszen gyermekjátszó várja a legfiatalabbakat. A panzió teljes területe akadálymentesített a mozgáskorlátozottak számára, a recepció és a szobák között lift könnyíti meg a közlekedést.

A főépületben található, modern technikai eszközökkel felsze­relt 55 fős konferencia-és 18 fős különtermeink ideálisak céges, valamint vállalati rendezvények, tréningek lebonyolításra. A termek technikai felszereltségét tekintve flipchart-tal, projek­torral, dvd lejátszóval, hangosítással és vezeték nélküli internet hozzáféréssel rendelkeznek.

Az éttermünk rusztikus, provance-i stílussal, valamint a pincészet remekeivel várja a kulináris élvezetek iránt érdeklő­dőket. Ideális helyszín családi rendezvé­nyek, baráti összejövetelek, romantikus borvacsorák számára. Folyamatosan megújuló étlapunk, valamint kitűnő séfjeink és sommelier-ink gondoskodnak arról, hogy fen­séges ízekben és maradandó gasztronómiai élményekben legyen részük az ideláto­gatóknak. A honlapunkon megtalálható a háromnyelvű étlapunk, valamint lehetőség van online asztalfoglalásra is. 

 

Borkedvelőknek

  • bejelölheti kedvenc borait
  • értesülhet a legfrissebb akciókról
  • követheti a borvilág híreit
  • közvetlenül rendelhet kedvenc borászától