Bemutatkozás
2007-ben Gere Attila fejében született meg a gondolat, hogy Villányban mindaddig szokatlan, új pincészetet hozzon létre. Villány elsősorban nem fehérborairól vált híressé, pedig a Villányi-borvidék Siklós környéki területein sok kitűnő fehérszőlőt telepítettek. Az innen származó fehérborok fő tulajdonsága, hogy sokkal több napfényt kapnak más borvidékek szőlőjénél, és megfelelő borászati ismeretekkel nagyon tartalmas, szép fehérborokat lehet készíteni. Az új elképzelés tehát – a borvidék hagyományos, jó hírnevére és nagyszerű alapanyagira támaszkodva – a friss, illatos és könnyen fogyasztható, döntően fehér és rozé borok előállítását célozta meg. 2008-ban cégünk indult a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal „A mezőgazdasági termékek értéknövelése” jogcímen kiírt európai és magyar, közös finanszírozású pályázatán. A sikeres eredményhirdetést követően 2009-ben elindult az építkezés, mely 2011. november 30-án zárult le.
Pincészetünk 100%-ban minőségi borokat állít elő, melyhez a szőlőt a Villányi borvidék termelőitől válogatva vásárolja fel, így garantálva a kiváló minőséget. 2010 az első saját évjárat készítésének ideje, ekkor már saját töltő-és palackozó üzemünkben zárjuk üvegbe termékeinket.