Bemutatkozás

 

Köszöntjük az Epermester Pincészet weboldalán!
 
A gyümölcsborok családjába tartozó eperbor technológiailag hasonló eljárással készül, mint a hagyományos szőlőbor. Borivó nemzet révén a jó bor élvezete hozzátartozik mindennapjainkhoz, de a gyümölcsborok fogyasztása még kuriózumnak számít.
 
Az eperbor készítéskor a gyümölcs zamatos íze megmarad, a hozzáadott cukor hatására minőségi alkohollá változik. Az eperbor ásványi anyag és vitamintartalma akár a szőlőbor sokszorosa lehet.
 
Ismerje meg a 100% eperből készült gyümölcsbor különlegességeinket!

 

Borkedvelőknek

  • bejelölheti kedvenc borait
  • értesülhet a legfrissebb akciókról
  • követheti a borvilág híreit
  • közvetlenül rendelhet kedvenc borászától