Bemutatkozás
Pók Tamás őstermelőként műveli szőlőültetvényeit, melyek Eger legszebb dűlőiben terülnek el, mintegy 4,5 hektáros kisbirtokot képezve. A megtermelt kiváló minőségű alapanyagot a nevével jelzett (Pók Tamás Kft.) családi tulajdonú és méretű bormíves vállalkozás keretében feleségével dolgozza fel, és készít egyedi hangvételű, dűlős borokat. Borospincéjét - mely egy egyszerű, tufába vájt „lyukpince” a Kistályai útról nyíló kies Erzsébet völgyben - nagyapja hagyta rá, aki szintén egri borosgazdaként élte életét. A borkészítés a természet évezredes folyamatai szerint, saját kezük munkájával, „technológia-mentesen” (préselés, derítés, szűrés nincs) folyik. Boraikat kisméretű fahordókban neveli, értékesítés előtt palackban érleli.